Доставка

За да осигурим на разумни цени, бърза и надеждна доставка, използваме услугите на куриерски фирми Рапидо и Спиди, с които сме в партньорски отношения. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка на България, до адрес (независимо дали е жилищен или служебен) или до поискване в офиса на куриера.

За територията на България, доставката на всички поръчки над 50 лв.с куриерски фирми Рапидо и Спиди е БЕЗПЛАТНА.

За останалите пратки – под 50 лв., Ви предоставяме възможност сами изберете, коя куриерска фирма да достави поръчката. Следвайте указанията в модулите за доставка, за да изчислите цена за доставка. Преценете кое е по-изгодно за вас и посочете своя избор.

Ако предпочитате друг куриер, различен от Рапидо / Спиди в поле „Допълнителни пояснения или указание към поръчката”, можете да отбележите желания от Вас куриер и ние ще изпратим Вашата пратка с него според тарифата на фирмата.

За поръчки в чужбина, моля свържете се с нашите служители чрез е-мейл: office@nutrim.bg или телефон +35932644670, за да Ви предложат възможности.

Плащане :

Заплащането на поръчаната стока може да стане по два начина:

  1. С наложен платеж – заплащате на куриера при доставка.

  2. Авансово – чрез дебитна или кредитна карта, с превод онлайн .След като направите своя избор и потвърдите поръчката, ще бъдете автоматично пренасочени към платежния интерфейс.