За нас

Нутрим е компания, основана през далечната 1993 г. Фирмата е утвърден производител на специализирани храни, хранителни добавки и напитки. Производствената листа на Нутрим включва повече от 150 продукта, специално предназначени не само за спортисти и хора, активно занимаващи се със спорт, но и за такива, решени да водят здравословен начин на живот. Нутрим има внедрена и сертифицирана от Lloyd’s Register Quality Assurance интегрирана система за управление на качеството и контрол на критичните точки ISO 9001/HACCP. Продуктите на фирмата са познати на пазарите на редица страни от ЕС, Северна и Южна Америка, както и Близкия Изток. Компанията произвежда и част от продуктите си под private label на водещи световни брандове. Nutrim, MaxDynamix и Isoton са запазени марки на Нутрим ЕООД.

Max Dynamics е запазена марка на Нутрим

НУТРИМ с участие на изложението GULFOOD YUMMEEX MIDDLE EAST в Дубай

От 7-ми до 9-ти ноември 2021г. НУТРИМ взе участие в изложението GULFOOD YUMMEEX MIDDLE EAST в Дубай.
Там фирмата се представи с голямото си разнообразие от протеинови барове и успешно ги презентира пред многобройните посетители на изложението от цял свят.
Управителят на НУТРИМ проф. Николай Бояджиев даде интервю пред медията EXPO NEWS, където на място пред щанда разказа как фирмата се оказва една от най-интересните и здравословни участници на изложението, с кои продукти печели вниманието на посетителите и защо клиентите могат да имат пълно доверие на всички продукти, произведени в България от фирма НУТРИМ.